Vítejte v magickém atelieru ANKH - www.ankh.cz
nabídnu Vám zde mnou vyrobené amulety a talismany, nebo léčitelské pomůcky. Najdete zde věštecké sady run keltských, andělských i magických kamenů - Magic stone. Jejich prostřednictvím se můžete dozvědět mnoho ze všedního, ale i nevšedního života. Věci mezi nebem a zemí bývají magické ale i prosté a je na každém z nás jak se k tomu postaví.
V našem sortimentu najdete určitě mnoho zajímavostí jenž mohou posloužit nejen Vám, ale i Vašim blízkým ve formě dárku. Malované runy nebo amulety jsou ošetřeny ochranným lakem a jsou tak chráněny proti oděru. Obrázky u zboží (amuletů a věšteckých sad) jsou ve většině případů orientační - můžete si tak zvolit druh kamene i barvu jakou má být znak na něm namalován. Dodací lhůta je co nejkratší - záleží jak jsem vytížena. Nicméně se pohybuje v rozmezí 7 - 14dnů. Když to "hoří" i dříve:-)

Přeji Vám zajímavé prohlížení a potěšení z případného nákupu. Děkuji za návštěvu

Najdete u nás též drahokamové sestavy a světelné obrazy - zářiče pohlcující negativní energie prostoru tzv."prostorové zářiče" vyzařující do okolí blahodárné účinky drahokamů, ze kterých jsou vyrobeny. Drahokamové "obrazy" mohou být vyrobeny na míru v mnoha provedeních: - stoly a stolky - jídelní, konferenční, nástěnné obrazy různých tvarů, stropní osvětlení, prostorové dekorace v interiéru - podlahy, police, bary, stěny - vše dokonale propracované systémem osvětlení, prosvícení tak, aby vynikla krása a tajemná hloubka drahokamů v nich umístěných do magických tvarů, symbolů a motivů. Tvar s výběrem drahokamů vzájemně ladí a vytváří tak neopakovatelné obrazce, působící na své pozorovatele i okolí úžasnou a silnou energií skrytou v každém drahokamu. Každé takovéto dílo je dech-beroucím a neopakovatelným originálem. Ukázky zakázek najdete na www.magicjewel.cz zde.

Pokud Vás zajímají věci mezi nebem a zemí.......navštivte v naší nabídce
"magický obchod ankh.cz"

NOVINKY

arr3nové drahokamové náramkydo obchodu každým dnem přibývají drahokamové náramky z letní kolekce. Všechny jsou pouze v jednom...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

1 690 Kč (65 Euro)
650 Kč (25 Euro)
650 Kč (25 Euro)

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů