Vítejte v magickém atelieru ANKH - www.ankh.cz
nabídnu Vám zde mnou vyrobené amulety a talismany, nebo léčitelské pomůcky. Najdete zde věštecké sady run keltských, andělských i magických kamenů - Magic stone. Jejich prostřednictvím se můžete dozvědět mnoho ze všedního, ale i nevšedního života. Věci mezi nebem a zemí bývají magické ale i prosté a je na každém z nás jak se k tomu postaví.
V našem sortimentu najdete určitě mnoho zajímavostí jenž mohou posloužit nejen Vám, ale i Vašim blízkým ve formě dárku. Malované runy nebo amulety jsou ošetřeny ochranným lakem a jsou tak chráněny proti oděru. Obrázky u zboží (amuletů a věšteckých sad) jsou ve většině případů orientační - můžete si tak zvolit druh kamene i barvu jakou má být znak na něm namalován. Dodací lhůta je co nejkratší - záleží jak jsem vytížena. Nicméně se pohybuje v rozmezí 7 - 14dnů. Když to "hoří" i dříve:-)

Přeji Vám zajímavé prohlížení a potěšení z případného nákupu. Děkuji za návštěvu

Najdete u nás též drahokamové sestavy a světelné obrazy - zářiče pohlcující negativní energie prostoru tzv."prostorové zářiče" vyzařující do okolí blahodárné účinky drahokamů, ze kterých jsou vyrobeny. Drahokamové "obrazy" mohou být vyrobeny na míru v mnoha provedeních: - stoly a stolky - jídelní, konferenční, nástěnné obrazy různých tvarů, stropní osvětlení, prostorové dekorace v interiéru - podlahy, police, bary, stěny - vše dokonale propracované systémem osvětlení, prosvícení tak, aby vynikla krása a tajemná hloubka drahokamů v nich umístěných do magických tvarů, symbolů a motivů. Tvar s výběrem drahokamů vzájemně ladí a vytváří tak neopakovatelné obrazce, působící na své pozorovatele i okolí úžasnou a silnou energií skrytou v každém drahokamu. Každé takovéto dílo je dech-beroucím a neopakovatelným originálem. Ukázky zakázek najdete na www.magicjewel.cz zde.

Pokud Vás zajímají věci mezi nebem a zemí.......navštivte v naší nabídce
"magický obchod ankh.cz"

NOVINKY

arr3nové drahokamové náramkydo obchodu každým dnem přibývají drahokamové náramky z letní kolekce. Všechny jsou pouze v jednom...

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů